E-Board ( tabla electronică interactivă )

 

Soluţii pentru educaţie

 


Romservice Telecomunicații este integrator direct și partener autorizat Samsung - nivel Platinum (SAMSUNG TEAM OF EMPOWERED PARTNERS)  cu mare experiență în echipamentele Digital Signage, beneficiind de un portofoliu de clienți diversificat ce acoperă domeniul educațional și corporate.

 

Digitalizarea clasei

  • Samsung SMART Signage, împreună cu tablele electronice (e-board), oferă un instrument puternic pentru a accelera procesul de învăţare a elevilor.

 

O familie de soluţii unificate

  • ​​Fiecare opţiune pentru un pachet include Samsung SMART Signage şi/sau table electronice special selecţionate pentru a oferi experienţa optimă pentru spaţiul de învăţare.

 

Compatibilitate cu mediile BYOD

  • Elevii îşi pot aduce propriile dispozitive pentru a se conecta la sistem prin reţeaua wireless standard, cu ajutorul unei conexiuni wireless.

 

​​Instrumente puternice de colaborare

  • Elevii pot beneficia de control în timp real al ecranului comun de pe propriile dispozitive. Toată lumea poate partaja elemente importante cu grupul.

 

 

Experienţă inteligentă de clasă

  • Îmbunătăţiţi rezultatele elevilor prin medii de învăţare interconectate.

 

Colaborare

  • Capacităţile multi-touch integrate facilitează colaborarea profesor-elev, în timp ce software-ul integrat transmite conţinutul direct pe tablete.

 

Flexibilitate

  • Prezentările în clasă, distribuirea şi gestionarea materialelor sunt mai uşoare, iar profesorii se pot concentra acum pe crearea de lecţii interactive pentru elevi.

 

Interacțiune

  • Implicaţi elevii în mod dinamic, pentru a îmbunătăţi procesul de învăţare în clasă. Profesorii pot atribui teste pentru a verifica progresul elevilor sau pot partaja conţinut pe ecranele lor.

 

 

Soluția de SMART Signage - MagicIWB S2 - touch încorporat pentru E-board


 

Optimizaţi colaborarea prin software-ul interactiv Samsung MagicIWB S2
 

Pe măsură ce mediile corporatiste şi guvernamentale se extind dincolo de graniţele locale, pentru a deveni conectate la nivel global, împărtăşirea ideilor şi colaborarea prin reţele şi dispozitive au devenit cerinţe esenţiale. Informaţiile vitale trebuie să poată fi accesate cu uşurinţă de către diferite persoane în orice moment. Pentru a optimiza aceste interacţiuni interne şi externe, organizaţiile şi departamentele IT au nevoie de soluţii intuitive pentru sălile de şedinţe, pentru a sprijini în mod eficient colaborarea, receptivitatea şi implicarea clienţilor. Printr-o ofertă flexibilă şi completă, software-ul MagicIWB de gestionare a conţinutului pentru IWB-urile Samsung SMART Signage revoluţionează implicarea în prezentări şi eficienţa acestora, transformând şedinţele tradiţionale în experienţe dinamice. Cu un ecran tactil interactiv, MagicIWB oferă un conţinut de calitate care poate fi citit foarte uşor, full high-definition (FHD) şi care atrage atenţia spectatorilor, oferindu-le multiplilor utilizatori acces direct la un conţinut bogat. Pentru a cuprinde nevoile diferitelor medii de utilizare, software-ul puternic interactiv de la Samsung oferă două servicii diferite, MagicIWB S2 pentru afaceri şi guverne şi MagicIWB I2 pentru educaţie.* Software-ul MagicIWB S2 este în mod normal echipat cu afişaje IWB Samsung specifice, inclusiv DME-BR şi DME-BM, în timp ce MagicIWB I2, opţional şi avansat, este compatibil fie printr-un modul plug-in (PIM), fie printr-un computer suplimentar. Prin intermediul acestor soluţii de software MagicIWB de la Samsung, utilizatorii au acces la instrumentele avansate de care au nevoie pentru a facilita colaborarea în prezentări, implicarea şi eficienţa la un cost total de operare (TCO) mai redus.

 

 

Îmbunătăţiţi colaborarea în timpul şedinţelor, prin software-ul cu funcţie de tablă interactiv şi uşor de utilizat
 

Conceput pentru a răspunde rigorilor oricărui mediu corporatist şi guvernamental, software-ul complet şi integrat MagicIWB S2 de la Samsung îmbunătăţeşte eficienţa printr-un pachet puternic, care nu necesită un computer separat dedicat. MagicIWB S2 oferă comunicare eficientă în timpul şedinţelor fizice şi virtuale orientate spre prezentare, prin interacţiune fără utilizarea unui computer, cu gestionarea dintr-o sursă unică a fişierelor, instrumente de conţinut multimedia şi conectivitate neîntreruptă cu ajutorul sistemelor video pentru conferinţă. Mai mult, utilizatorii pot să-şi conecteze dispozitivele personale, inclusiv notebook-urile şi tabletele la afişajele Samsung IWB prin opţiunea programului MagicIWB Agent. Oferind o interfaţă uşor de utilizat, MagicIWB Agent le permite utilizatorilor să experimenteze comunicarea în timp real pentru o eficienţă optimizată a lucrului. Prin integrarea acestor capacităţi într-o platformă multifuncţională, soluţia integrată MagicIWB S2 pentru afişajele IWB de la Samsung îmbunătăţeşte eficienţa în muncă şi performanţa în afaceri, ceea ce duce la rapiditate în adoptarea unor soluţii şi rezolvarea unor probleme, la îmbunătăţirea proceselor de afacere şi la reducerea costurilor. 


*Software-ul Samsung MagicIWB S2 este echipat în mod gratuit cu IWB-uri DME-BR (modelele de 65, 75 şi 82 inchi) şi DME-BM (modelul de 82 inchi). În plus, MagicIWB S2 este compatibil cu celelalte modele IWB din seriile DHE, DBE şi DME, în schimbul unei taxe de licenţă.

 

 

Accesaţi, actualizaţi şi partajaţi conţinutul esenţial al şedinţei la orice oră şi în orice loc


Software-ul versatil MagicIWB S2 de la Samsung îmbunătăţeşte prezentările standard, transformându-le în discuţii de cooperare prin încorporarea unor funcții uşor de utilizat, a elementelor vizuale interactive şi a capacităţilor de editare în timp real. Funcțiile cheie includ:

• Desenaţi pe orice sursă de conţinut: Software-ul IWB permite utilizatorilor să deseneze pe orice sursă selectată de conţinut care apare pe suprafaţa ecranului tactil al dispozitivului. Chiar şi atunci când conţinutul extern este afişat într-o fereastră Picture-in-Picture (PiP), utilizatorii pot desena pe conţinutul PiP. Această funcţionalitate îmbunătăţită asigură consolidarea punctelor esenţiale de discuţie pe ecran, făcând prezentările mai dinamice şi mai productive. 

• Răsfoiţi şi vizualizaţi conţinuturi: Content Browser al MagicIWB S2 permite accesarea uşoară a imaginilor, fişierelor audio, video şi a documentelor din surse de stocare interne şi externe. Pentru o colaborare eficientă, înainte, în timpul şi după discuţie, History Browser permite, de asemenea, localizarea conţinutului utilizat anterior, precum şabloane de şedinţă, pentru reutilizare ulterioară. 

• Capturaţi, stocaţi şi partajaţi conţinuturi: Utilizatorii pot partaja conţinut, inclusiv imagini, cu dispozitivele portabile MagicIWB activate pentru Agent ale altor participanţi. Utilizatorii pot, de asemenea, să deschidă fişiere pe ecranul IWB de la alţi participanţi, să completeze prezentarea cu fişierele respective şi să le partajeze cu un grup mai mare. Separat, butonul de capturare ecran al acestui software oferă o metodă de a captura instantaneu notiţe ale întâlnirii. Odată capturate, notiţele întâlnirii pot fi trimise cu uşurinţă prin e-mail, cu ajutorul funcţiei aferente. 

• Meniu mobil: Toate funcţiile esenţiale ale afişajului Samsung IWB, inclusiv radiera şi instrumentele de desen, pot fi accesate din meniul mobil al MagicIWB S2. Pentru mai mult confort, Meniul mobil poate fi poziţionat practic oriunde pe ecranul de afişare.

 

Soluția de SMART Signage - MagicIWB I2 - Soluție de E-board avansată

 

 

Susţinerea unor lecţii şcolare relevante cu software-ul avansat MagicIWB I2 de la Samsung

Pe măsură ce elevii avansează în limbajul digital ca urmare a prezenţei răspândite a noilor tehnologii precum tablete, e-book readers şi smartphone-uri, profesorii au oportunităţi extinse de a utiliza aceste dispozitive pentru a încuraja implicarea şi reţinerea de informaţii în clasă. Pentru a asigura o tranziţie reuşită la educaţia digitală, mediile de învăţare în continuă dezvoltare necesită platforme deschise şi flexibile, care să facă recepţionarea mai uşoară. Comunicând unitar cu dispozitivele inteligente şi eficientizând instrumentele de cooperare, software-ul de gestionare a conţinutului MagicIWB pentru SMART Signage IWBs de la Samsung permite elevilor, profesorilor şi administratorilor să participe şi să beneficieze de o experienţă de învăţare mai dinamică. Cu un ecran tactil interactiv, MagicIWB oferă conţinut de calitate care poate fi citit foarte uşor, full high-definition (FHD) şi care îmbunătăţeşte procesul de predare-învăţare. Pentru a cuprinde diferite medii de învăţare, software-ul puternic MagicIWB de la Samsung oferă două servicii diferite: MagicIWB I2 pentru educaţie şi MagicIWB S2 pentru afaceri şi guvern. Cu software-ul MagicIWB I2, utilizatorii pot susţine discuţii de cooperare, antrenante şi eficiente, la un cost total mai scăzut şi cu o complexitate mai redusă.

 

Partajaţi conţinut de lecţii antrenant, compatibil cu dispozitivele, fără distrageri sau întreruperi

Conceput pentru satisfacerea cerinţelor mediului educaţional în continuă dezvoltare, software-ul MagicIWB I2 îmbunătăţit de la Samsung este o soluţie uşor de adoptat, cu un impact foarte puternic, care combină eficienţa, confortul şi flexibilitatea într-un pachet simplificat. Programele avansate ale software-ului permit profesorilor să aibă un control direct asupra lecţiei, iar studenţilor să experimenteze comunicarea în timp real. Afişajele IWB de la Samsung cu MagicIWB I2 se conectează direct la dispozitivele profesorilor, prin MagicIWB Manager al software-ului. Pe lângă instrumentele optimizate de partajare a documentelor, opţiunile programului de gestionare a lecţiilor ajută profesorii să susţină interactivitatea discuţiilor. De exemplu, MagicIWB Manager le permite profesorilor să deconecteze elevii de la reţea dacă au nevoie să controleze atenţia grupului. În plus, MagicIWB Agent al acestui software conectează notebook-urile şi tabletele elevilor la afişajele Samsung IWB. Printr-o interfaţă uşor de utilizat, MagicIWB Agent facilitează colaborarea dintre elevi şi participarea la discuţii. Acest sistem de învăţare concentrat asupra elevului accelerează şi aprofundează înţelegerea şi achiziţiile, asigurând în acelaşi timp posibilitatea profesorilor de a evalua continuu gradul de reţinere a informaţiilor. Ca urmare, MagicIWB I2 asigură o interacţiune elev-profesor şi o eficienţă operaţională fără precedent pentru a atinge noi niveluri de învăţare.
*MagicIWB I2 este compatibil cu toate modelele IWB din seriile DBE, DHE, DME, DME-BR şi DME-BM. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să conecteze soluţiile software-ului printr-un modul plug-in sau un computer suplimentar, după achiziţionarea unei licenţe pentru accesarea software-ului.

 

 

Eliminarea limitelor de învăţare prin accesul eficient la conţinut

Software-ul de partajare a informațiilor MagicIWB I2 de la Samsung este conceput special pentru discuţii orientate spre învăţare, încurajând interacţiuni mai eficiente, prin eliminarea barierelor obişnuite din interacțiunea dintre elev şi profesor. Compatibilitatea dintre dispozitivele platformei, precum şi instrumentele specifice pentru educaţie stimulează schimburile şi colaborarea deschisă, precum şi eficienţa instruirii. Caracteristicile cheie includ:

• O introducere a cursului fără întârzieri: Profesorii pot iniţia planurile lecţiilor imediat prin ecranul de pornire versatil al MagicIWB I2, utilizând fie Modul de lucru, fie Modul de conţinut. Modul de lucru le permite profesorilor să selecteze conţinut şi proiecte anterioare sau să înceapă proiecte noi, în timp ce Modul conţinut le permite utilizatorilor să caute şi să redea conţinut salvat în memoria internă sau externă.

• Instrumente pentru orice lecţie: un set complet de instrumente educative, care accelerează desfăşurarea lecţiilor, învăţarea vizuală şi creativitatea în clasă. Cu sistemul de instrumente, profesorii şi elevii pot accesa şi afişa rapid o gamă de conţinuturi educative, inclusiv radieră, raportor şi instrumente pentru desenarea formelor. Pentru a cuprinde diferite materii şi clase, MagicIWB I2 pune la dispoziţie şi instrumente pentru geografie, matematică şi ştiinţe, printr-o singură atingere. 

• Notare în timp real: Profesorii şi elevii pot aplica bileţele vizibile tuturor direct pe conţinutul vizat prin opţiunea unică Quick Memo a MagicIWB I2, stocând actualizări ale prezentării într-un loc unic, uşor de accesat.

• Recunoaşterea scrisului de mână: pentru confort şi utilitate sporite, o opţiune foarte precisă de recunoaştere a scrisului de mână converteşte cuvinte, numere şi forme în text pe ecranul IWB. Acest text poate fi salvat instantaneu, asigurând o utilizare mai eficientă a timpului de instruire.
    Prin  partajarea unitară a fişierelor şi instrumentele interactive, software-ul Samsung MagicIWB I2 comprimă într-un singur program elementele multiple necesare pentru o învăţare eficientă. Ca urmare, profesorii pot oferi o experienţă de lecţie mai organizată şi neîntreruptă.

 

 

Stimulați colaborarea în clasă şi interacţiunea prin gestionarea conţinutului în timp real

Software-ul puternic MagicIWB I2 de la Samsung îmbunătăţeşte calitatea prezentării şi relevanța prin încorporarea unor caracteristici uşor de utilizat, a conţinutului vizual interactiv şi a capacităţilor de actualizare în timp real. Caracteristicile cheie concepute pentru educaţie includ:

• Vizibilitate extinsă a conţinutului: MagicIWB I2 este conceput pe funcţiile de bază ale tehnologiilor IWB anterioare pentru a oferi o funcţie mai largă şi mai puternică de browser. La autentificare, browserul utilizatorului accesează setările specifice ale fiecărui prezentator şi planurile salvate de lecţii, permiţându-le utilizatorilor multipli să stocheze şi să acceseze conţinut în sistem. De aici, funcţiile de browser Page (Pagină), Content (Conţinut), History (Istoric) şi Application (Aplicaţii) ale software-ului le permit utilizatorilor să deruleze şi să selecteze cele mai relevante materiale noi şi salvate pentru discuţia zilei.

• Desenaţi pe orice sursă de conţinut: Software-ul IWB le permite utilizatorilor să deseneze pe orice sursă selectată de conţinut care apare pe suprafaţa ecranului tactil al dispozitivului, inclusiv cu ferestre Picture-in-Picture (PiP). Această funcţie îmbunătăţită consolidează punctele esenţiale de discuţie pe ecran şi sporeşte eficienţa prezentării conţinutului.

• Capturaţi, stocaţi şi partajaţi conţinut: Profesorii şi elevii pot partaja ambele ecrane şi conţinuturi, inclusiv muzică, fotografii, imagini, videoclipuri şi documente cu alte dispozitive portabile MagicIWB activate pentru Agent. Utilizatorii pot, de asemenea, să deschidă fişiere pe ecranul IWB de la alţi participanţi, fie pentru a completa conţinutul prezentării, fie pentru a-l împărtăşi cu un grup mai mare. Separat, butoanele acestui software de capturare ecran şi videoclipuri oferă o metodă de a captura instantaneu notiţe ale întâlnirii şi imagini din videoclipuri. Participanţii la lecţii pot trimite ulterior notiţele şi capturile de ecran prin e-mail sau să le imprime pentru o partajare simplificată. 

• Meniu mobil: Toate funcţiile de afişare esenţiale ale Samsung IWB, inclusiv radiera şi instrumentele de desen, sunt incluse în meniul mobil al MagicIWB S2. De asemenea, meniul mobil poate fi poziţionat practic oriunde pe ecranul de afişare.

 

 

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

Samsung