Detecție incendiu

Detecție incendiu: senzori și centrale de detecție și alarmare în caz de incendiu

Sistemul de detecție și semnalizare incendiu are ca scop detecția incendiilor încă din faza incipientă și semnalizarea lor în vederea intervenției rapide a personalului competent. Orice incendiu poate avea consecințe deosebit de grave. O modalitate la îndemână pentru limitarea pagubelor materiale și umane este instalarea unui sistem de detecție și avertizare a începutului de incendiu pentru limitarea atât a pagubelor umane cât și a celor materiale.


Pentru locuințe particulare este suficientă conectarea detectorilor de fum la centrala de alarmă folosită în mod special împotriva efracției. Pentru clădiri de birouri, spații comerciale, depozite, bănci, clădiri aglomerate etc., este utilă folosirea de sisteme dedicate pentru detecția și semnalizarea începutului de incendiu.

Proiectarea, execuția și service-ul sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu se realizează de persoane care au competențe în acest domeniu, societatea având avizele necesare emise de Inspectoratul General Pentru Situații de Urgență (IGS) pentru desfășurarea activităților specifice acestui domeniu.

 

 

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

BoschHoneywell