Supraveghere video

Indiferent că este vorba de un mic magazin, o stație de benzina, o clădire de birouri sau o bancă, Romservice Telecomunicații ofera soluții de supraveghere video extrem de flexibile și eficiente. 

Un sistem de televiziune cu circuit închis trebuie să fie alcătuit în principiu din mai multe camere de luat vederi pentru preluarea imaginii, un dispozitiv de prelucrare a imaginii, un monitor pentru vizualizare și un videorecorder pentru înregistrare (DVR).

În funcție de cerințele specifice ale fiecărui obiectiv, sistemului de bază îi pot fi adăugate alte componente. În felul acesta, sistemul de televiziune se extinde, capătă funcții noi ajungându-se în final la o configurație deosebit de complexă. În plus, sistemul de televiziune poate fi interconectat cu un sistem de avertizare la efracție sau cu echipamente de control acces.

Proiectarea și modalitățile de instalare sunt în concordanță cu prevederile normelor europene. Se asigură service calificat atât iî perioada de garanție cât și în postgarantțe, departamentul de service al firmei dispunând de personal calificat și de bază materială adecvată, care permite intervenția rapidă oriunde în țară (echipamente, posibilități de comunicare pe teren etc.).

 

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

Axis CommunicationsBoschPanasonic