Video Wall - digital signage - afișare digitală

Romservice Telecomunicații este integrator direct și partener autorizat Samsung - nivel Platinum (SAMSUNG TEAM OF EMPOWERED PARTNERS)  cu mare experiență în echipamentele Video Wall, beneficiind de un portofoliu de clienți diversificat ce acoperă domenii economice variate.

 

Implementați o soluție robustă de video wall UHD la un cost scăzut!

Sistemul video wall Samsung modifică mediul înconjurător prin facilitarea expunerii conținutului prezentat. Afișajul transformă conținutul Full-High Definition (FHD) standard într-o puternică experiență vizuală Ultra-High Definition (UHD). Fiind primul sistem din industrie care să implementeze configurații de video wall de până la 5 x 5, bazate pe conectare în serie prin porturile DisplayPort (DP) 1.2 și HDMI, modelul UH55F-E poate proiecta conținut UHD de înaltă calitate pe mai multe ecrane simultan. Afișajul sistemului video wall UH55F-E de la Samsung facilitează utilizarea și asigură reduceri de costuri datorită configurației 5 x 5, deoarece sistemele video wall existente bazate pe PC necesită plăci grafice de înaltă performanță, la care divizoarele UHD sunt limitate la configurații de 2 x 2 ecrane. Capacitatea și flexibilitatea superioară oferă companiilor noi oportunități de prezentare a unui conținut memorabil, fără costuri sau complexitate suplimentare.

 

 

Utilizați din plin capabilitățile UHD prin calibrarea avansată din fabrică!

Procesul de calibrare din fabrică al companiei Samsung, format din mai mulți pași, reglează ecranele sistemului video wall la cea mai bună luminozitate și uniformitate de redare a culorii pe ecrane multiple, imediat după instalare, permițând calității deosebite a panourilor să confere rezonanță conținutului UHD. După calibrare, ecranele oferă o uniformitate locală de top, de peste 90%, pentru o acuratețe optimă a culorii pe întregul afișaj. Procesul de calibrare le permite ecranelor și să ofere un echilibru de alb superior. Pe lângă calibrarea riguroasă din fabrică, utilizatorii pot gestiona uniformitatea culorii și a luminozității în mod convenabil, cu Samsung Color Expert, un program software gratuit puternic. Prin intermediul acestor soluții complexe de gestionare a culorii, sistemele video wall permit realizarea unor prezentări la scară mare, caracterizate de o uniformitate, permanență și performanță superioare, pentru cea mai bună redare a culorii.

 

 

Convingeți-vă de calitatea inegalabilă și de durată a panourilor! 

Atunci când sunt expuse la o gamă de condiții de mediu, panourile unui video wall riscă pierderea calității imaginii, din cauza distorsiunii și a unei prezentări cu culori neregulate. În același timp, panourile lipsite de zone de contrast inegal compensează lipsa uniformității iluminării de fundal, permițând păstrarea pe video wall a unui conținut de calitate superioară, pentru un timp îndelungat. Pentru a oferi o claritate continuă a afișajului și promovarea neîntreruptă în mediul de operare, panourile pentru sistemul video wall de la Samsung trec printr-un proces de testare riguroasă a performanței. Fiecare afișaj dispune de un panou consolidat, care respinge căldura, intemperiile și alte condiții solicitante. Ca urmare, panoul superior Samsung previne întunecarea ecranului, scăpările de lumină sau orice deteriorare similară a calității imaginii, asigurând în același timp transmiterea îndelungată a unui conținut excepțional și experiența vizuală supremă.

 

 

Prezentare intensă și fiabilă a conținutului pentru toate cerințele companiei dumneavoastră! 

Conceput pentru a-și menține performanțele în diverse condiții de mediu de interior, sistemul video wall UH55F-E de la Samsung dă naștere unei experiențe vizuale de efect. Rapoartele de contrast ridicate ale sistemului video wall (46 inch: 3.500:1 și 55 inch: 4.000:1) și luminozitatea înaltă de 700 nit produc imagini de calitate superioară precum și o prezentare în culori dinamice, indiferent de condițiile ambiante de iluminare. Cu performanțe de funcționare continuă și fiabilitate, afișajele UH55F-E pot prezenta conținut dinamic și de încredere pentru cerințele dumneavoastră de afaceri. Această combinație de beneficii ale unui design integrat face din modelul UH55F-E o alegere inteligentă în mediile de afaceri, unde lizibilitatea este esențială.

 

 

Dispozitiv All-in-one ce asigură utilizare economică și robustă!  

Susținut de un procesor Quad Core puternic, dispozitivul Signage Player Box permite coexistența în același dispozitiv a comutării între surse multiple și a unui media player, reducând nevoia de cheltuieli suplimentare pentru echipamente care să opereze diversele funcții ale unui sistem video wall. Conceput pentru a beneficia de capabilitățile platformei Samsung SMART Signage Platform (SSSP) încorporate, dispozitivul All-in-one versatil transformă sistemele video wall standard, folosind puternicul procesor Quad Core pentru procesarea mai rapidă a informațiilor și gestionarea simplă a conținutului cu MagicInfo S3.

 

 

Suporturi de perete ușor de configurat, adaptabile la sistemul video wall pe care îl doriți!

Suporturile speciale de perete asigură instalarea simplă a sistemelor video wall, folosind un număr minim de pași de instalare, oferind configurații de atașare și conectare simplificate. Sistemul de montare pe perete ocupă un spațiu minim și corespunde dimensiunilor sistemului video wall, iar utilizatorii pot să instaleze mai întâi suportul și apoi pot monta ecranul în video wall. Acest design ușor de utilizat elimină eforturile lente de măsurare și reglare a sistemului de montare pe perete, permițând conceperea de configurații ideale prin aliniere lipsită de efort între dimensiunea suportului de perete și dimensiunea ecranului video. Această uniformitate dimensională și posibilitate simplă de reglare înlătură și nevoia de a demonta întregul video wall dacă o anumită secțiune necesită reglaje.

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

Samsung