Display-uri Profesionale Samsung Smart Signage seria QMN

Calitate superioară a imaginii UHD, conectivitate extinsă și performanță continuă 24/7

   Calitatea imaginii UHD

   și un design elegant, care captează privirea

 

   Funcționare îndelungată,

   24 ore din 24 și 7 zile din 7  (16 / 7)

 

  Luminozitate intensă,

  care captează privirea (500 nit)

 

  Sistem de management al conținutului ușor și rapid

   prin intermediul MagicInfoR integrat în display

 

  Edge LED - tehnologia de nouă generație pentru distribuția luminii de fundal,

  calitate superioară și consum redus de energie electrică

 

Descrierea display-urilor:

 

Trimiteți mesajul clar care rezonează cu dorința clienților!

 

Clienții magazinelor care promovează produsele spre vânzare sau pasagerii aflați în așteptare, în hub-urile de transport, au nevoie de livrarea clară a informațiilor. Seria QMN de la Samsung ajută companiile să atingă acest obiectiv prin calitatea superioară a imaginii UHD, prin conectivitatea extinsă și prin performanța continuă 24/7.

 

 

Afișați conținut inteligent, de înaltă calitate (Intelligent Picture Quality)!

 

Display-urile Samsung din seria QMN înglobează tehnologia Intelligent Picture Quality care îmbunătățește afișarea conținutului în orice condiții. Această prezentare rafinată transformă conținutul de la orice sursă într-o afișare de calitate UHD, optimizează textul și imaginile de pe ecran cu margini clare și detalii fine.

 

 

Îmbunătățirea eficienței operaționale

 

Soluția MagicINFO Player S6 încorporată, susținută de puternicul sistem de operare TIZEN, îmbunătățește performanța generală a afișajului, permite gestionarea fără probleme a conținutului și asigură tranziția și redarea conținutului fără întreruperi.

 

 

Îmbunătățiți colaborarea securizată la distanță!

 

Platforma KNOX de la Samsung oferă o protecție riguroasă în trei niveluri, securizează și controlează rețeaua dintre USB și utilizator printr-o gestionare dedicată a dispozitivelor de semnalizare (Digital Signage). Cu o securitate sporită, companiile pot organiza întâlniri la distanță, fără PC-uri, fără riscuri sau complicații.

 

 

 

Mențineți performanța continuă a afișării!

 

Dincolo de gestionarea securității și a conținutului, utilizatorii display-urilor din seria QMN se pot baza pe managementul de la distanță pentru o remediere rapidă și eficientă a problemelor. Utilizatorii pot monitoriza și diagnostica neregulile, atât pe cont propriu, cât și cu ajutorul Centrului Operațiunilor de Rețea (Network Operations Center) de la  Samsung, din orice locație, operațional 24/7 (permanent).

 

 

 

Bucurați-vă de gestionarea facilă a afișării!

 

Receptorul în infraroșu (IR), integrat în centrul ecranului display-urilor din seria QMN, asigură un control mai ușor și mai flexibil din partea utilizatorului. Fiecare afișaj primește semnale pe panouri individuale prin IR central, iar utilizatorii pot naviga prin funcțiile IR din diferite locații pentru a mări și mai mult performanța continuă.

 

 

 

 

Protecție împotriva factorilor externi

 

Display-urile din seria QMN sunt rezistente, proiectate conform standardului IP5x, asigură o afișare continuă a conținutului, indiferent de condițiile de mediu. Ca urmare, acestea pot funcționa fără o protecție exterioară a locației, cum este cazul hub-urilor de transport (gări, autogări, etc.) și a altor zone cu praf, murdărie și expunere la lumină puternică.

 

 

 

Accelerarea livrării conținutului pe mai multe ecrane

 

Pentru o flexibilitate sporită, seria QMN oferă utilizatorilor conectivitate HDMI 2.0 și DP 1.2. Această versatilitate asigură o frecvență de 60 Hz. rata de reîmprospătare și claritatea optime, indiferent de sursă. În plus, utilizatorii pot configura rețele de display-uri UHD de până la 2x2 prin portul HDMI 2.0.

 

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

SamsungSamsung STEP