Digital Signage Shop TV - afișare digitală în retail

Reimaginăm experienţa de retail


Romservice Telecomunicații - partener și integrator direct Samsung

Romservice Telecomunicații este integrator direct și partener autorizat Samsung - nivel Platinum (Samsung Team of Empowered Partners)  cu mare experiență în echipamentele Digital Signage, beneficiind de un portofoliu de clienți diversificat ce acoperă domeniul „retail”.

 

 

Reconectarea retail-ului

Descoperiţi experienţe interactive şi personalizate în magazin, adaptându-vă uşor şi eficient la modul în care „Milenials” fac cumpărături şi lucrează în prezent.

 

Să creăm momente semnificative în retail

E timpul să inspirăm, să intrigăm şi să uimim cu tehnologia care depăşeşte aşteptările. Reveniţi la ceea ce contează şi învăţaţi cum putem reconecta retail-ul cu lucrurile care îi încântă pe clienţi şi îi motivează pe angajaţi.

 

 

De la persoane, la produse

Cu tehnologia inovatoare de a face cumpărături care îi implică pe clienţi şi cu soluţiile avansate de gestionare mobilă, care îi responsabilizează pe asociaţi, soluţiile Samsung pentru retail furnizează experienţele orientate spre viitor, pe care le aşteaptă generaţia de azi.

 

De la vitrină la birourile care nu se văd

Ajutăm la crearea unei experienţe de retail cu o serie variată de soluţii în întregul magazin – inclusiv cu afişaje strălucitoare exterioare, vitrine care atrag atenţia oamenilor pe stradă şi dispozitive mobile, cum sunt tabletele, care oferă angajaților acces în timp real la informaţii şi la sarcinile atribuite.

 

De la afişaje, la dispozitive portabile

Diferitele afişaje comerciale oferă oportunităţi noi de a-i captiva pe clienţii dumneavoastră., de exemplu afişajele oglindă, care funcţionează intuitiv. Combinaţi-le cu tehnologia dispozitivelor portabile, care oferă asociaţilor companiei capacitatea de a reacţiona rapid la nevoile clienţilor, ducând experienţa clienţilor la un nou nivel.  

 

Optimizarea experienţei din magazin

Utilizaţi tehnologia care implică şi inspiră, cu soluţii care furnizează experienţele semnificative pe care le aşteaptă generaţia de azi.

 

Atrageţi clienţi cu semnalizarea digitală dinamică

Semnalizarea digitală oferă oportunităţi noi de a capta atenţia clienţilor dumneavoastră şi de a interacţiona cu aceştia într-un mod unic.

Optimizarea experienţei din magazin

Eliberaţi administratorii de magazin de chinul statului în birou, permiţându-le să monitorizeze vânzările, personalul şi inventarul din orice loc al magazinului.

 

Îmbunătăţiţi implicarea clienţilor

Cu noile opţiuni pentru servirea clienţilor şi conectivitate cu ajutorul afişajelor din magazin, tabletele oferă retail-erilor potenţialul unor vânzări şi servicii îmbunătăţite.

 

Responsabilizaţi administratorii de magazin

Cele mai valoroase informaţii se găsesc pe teren. Administratorii pot monitoriza vânzările, resursele umane şi inventarul de oriunde din magazin.

 

Sprijiniţi luarea strategică a deciziilor

Furnizorii şi echipele interne pot lua decizii strategice bazate pe date de vânzări şi inventar în timp real, utilizând managerul mobil.

Gestionaţi conţinutul în mod dinamic

Vizualizaţi în mod eficient ofertele dumneavoastră şi stimulaţi vânzările prin conţinut atrăgător, interactiv şi uşor de gestionat pe afişaje unitare.

 

Mall-uri 

Descoperiţi modalităţi noi de a promova identitatea mărcii, oferiţi mai multe informaţii despre produse şi susţineţi ghidarea direcţională.

 

 

Îmbrăcăminte şi cosmetice 

Atrageţi vizitatorii printr-un design interesant al magazinului, care implică experienţa cabinei de probă virtuale şi oferte ispititoare.

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

Samsung