Sonorizare

Proiectare si implementare de solutii de sonorizare

Romservice Telecomunicații are expertiza necesară să proiecteze și să implementeze sisteme/soluții de sonorizare distribuite peste IP/LAN/VPN/Internet pentru distribuție de conținut audio din surse stocate, on-line sau analogice pentru hoteluri, lanțuri de spatii comerciale sau de serviciu, educative, administrative etc., cu traducere simultană pentru săli de consiliu, conferințe, spații multifuncționale.

 

De asemenea, Romservice Telecomunicații integrează sisteme de adresare publică - Public Address (P.A.) Systems. Acestea sunt instalații de sonorizare special proiectate pentru folosirea în spații frecventate de publicul larg, fiind compus din mai multe echipamente audio profesionale: amplificatoare, difuzoare, mixere, baze microfonice, surse de muzică, generatoare de mesaje, routere și alte echipamente, în funcție de complexitatea aplicației. Configurația unui sistem de adresare publică depinde strict de spațiul unde va fi montat, mai precis, de suprafața și destinația acestuia, de numărul de etaje, de camere și alte particularități.

Scopul unui astfel de sistem este de a difuza anunțuri utilitare cu sau fără muzică ambientală de fundal. Prin conectarea cu un sistem de avertizare vocală (Voice Evacuation Systems), în incendii ori calamități, sistemele audio difuzează anunțuri de alarmare, contribuind astfel la evacuarea rapidă și controlată a persoanelor din incintă, fără a se crea panică.

Liniile de difuzoare funcționează pe tensiune de 100 V, ceea ce permite legarea unui număr mare de difuzoare care acoperă suprafețe întinse, fără necesitatea adaptării de impedanță.

Au un grad mare de flexibilitate, echipamentele audio se adaptează perfect oricăror configurații, de la sisteme de mici dimensiuni (de ex. o farmacie), la proiecte ample cu funcții complexe (shopping mall-uri).

                        

      

 

Aceste sisteme se montează de obicei în:

 

  • Hoteluri și restaurante

 

  • Centre comerciale: supermarket-uri, hypermarket-uri, mall-uri

 

  • Clădiri de birouri, bănci

 

  • Instituții guvernamentale

 

  • Unități de învățământ: grădinițe, școli, universități, campus-uri

 

  • Teatre, case de cultură și muzee, stadioane, spații și săli pentru evenimente culturale și sportive

 

  • Lăcașe de cult (biserici)

 

  • Hale de producție

 

  • Aeroporturi, gări și autogări

 

 

 

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

BoschHoneywell