Cablare voce-date

Dinamica afacerilor din zilele noastre necesită o tehnologie avansată de prelucrare a informațiilor pentru a se menține la un nivel competitiv ridicat. Prin posibilitățile de conectare în rețea și de gestionare în comun a informațiilor pe care le oferă azi utilizatorilor săi, calculatorul personal a devenit la fel de important și uzual precum un telefon. 
  
 Romservice Telecomunicații recunoaște și respectă nevoile de comunicare ale clienților săi și de aceea este pregătit să ofere viteza și calitatea de care aceștia au nevoie. Cu cât noile tehnologii continuă să se dezvolte, rețelele trebuie să asigure, pe lângă tradiționalele comunicații audio și transmisii video, transferuri de date și aplicații multimedia. Scăderea rapidă a timpului de procesare, complexitatea rețelelor și apariția unor metode de acces ultra-rapid creează nevoia firească a unor sisteme accesibile de cablare structurată. 
  
 În ultimii ani, ca urmare a nevoii tot mai stringente de îmbinare a elementelor de cablare, conectică și topologie, precum și a procedurilor de lucru utilizate pentru realizarea rețelelor de date și, respectiv, de voce, a luat o tot mai mare amploare ideea de cablare structurată a unei clădiri. 
  
 Romservice Telecomunicații furnizează soluții de cablare structurată, asigurând astfel o infrastructură modernă pentru realizarea rețelelor de date și voce într-o clădire sau grup de clădiri. Personalul care realizează proiectarea, instalarea și testarea rețelelor de cablare structurată este autorizat de către 3M, AMP, R&M, Nexans, Axis Communications. 

 

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

Axis CommunicationsNexans