Samsung Flip

Transformaţi întâlnirile de afaceri în interacțiuni digitale!

Întâlnirile reprezintă fundamentul lumii afacerilor de astăzi. Însă ele pot fi, de asemenea, dificil de organizat. Între pregătirea și deplasarea consumabilelor, găsirea unei săli și asigurarea faptului că fiecare voce este auzită, ideile inovatoare care trebuie prezentate se pot pierde uşor în acest proces.

De aceea introducem Samsung Flip, un display interactiv are asigură o colaborare mai productivă și mai eficientă, lipsită de probleme. Cu ajutorul display-ului interactiv Samsung Flip, întâlnirile de afaceri pot avea loc oriunde și în orice moment, având toate elementele vitale incluse.

Elementele de logistică privind întâlnirile de afaceri nu vor mai fi stresante. Imaginaţi-vă cum display-ul interactiv Samsung Flip vă poate ajuta echipa să lucreze mai inteligent, mai rapid și mai eficient. 

 

 

Display-ul FLIP

 

Display-ul Samsung Flip prezintă toate ideile importante într-un format clar și uniform. Indiferent de mărimea sau felul adnotărilor, display-ul Flip menţine o calitate a imaginii UHD luminoasă, care nu dăunează ochilor.

Dumneavoastră veţi putea urmări conversaţia și veţi putea rămâne implicaţi în orice moment. Indiferent de nevoile de colaborare, display-ul Samsung Flip poate îmbunătăţi calitatea oricărei întâlniri. Ideile prind viaţă la calitatea UHD a imaginii.

Display-ul se activează prin recunoaștere pe bază de senzori pentru a avea siguranţa că întâlnirea începe la timp. Cu ajutorul stand-ului portabil pe roţi, puteţi transforma orice locaţie într-un spaţiu pentru întâlnirile de afaceri. Participanţii pot avea astfel încredere în capacitatea display-ului Samsung Flip de a însufleţi orice conversaţie.

 

 

Ecranul tactil al display-ului FLIP

 

Samsung Flip este forumul ideal pentru interacţiune simultană. Până la patru participanţi la întâlnire pot face adnotări folosind pixul încorporat sau oricare alt instrument de scriere. În plus, puteţi sincroniza și controla conţinutul de pe dispozitivul personal pe ecranul central pentru o colaborare eficientă.

 

 

Design-ul FLIP

 

Indiferent dacă este vorba despre o discuție rapidă sau o prezentare îndelungată, adnotarea în timpul întâlnirilor de afaceri este facilă. Personalizați și lucrați în funcție de poziția dumneavoastră ideală pentru scriere. Echilibrați înălțimea pivotului pentru a alinia automat display-ul Flip la nivelul ideal. Folosiți înclinarea ergonomică de 4,5 grade pentru modul portret pentru a obține un unghi de scriere natural. Configurați orientarea display-ului portret sau landscape pentru a maximiza spațiul de scriere disponibil.

 

 

Experiența FLIP

Transformați întâlnirile tradiționale de afaceri în interacțiuni la nivel digital! Datorită conectivității mobile a display-ului interactiv Samsung Flip, puteți introduce imagini, grafice sau alte fișiere esențiale direct de pe dispozitivele personale, toate într-un format clar, ușor de citit.

Mai mult, display-ul interactiv Samsung Flip dezvoltă creativitatea fără să afecteze confortul, oferind aceeași experiență de scriere obișnuită, similară cu cea pe o tablă analogică standard sau pe o foaie de hârtie. Extindeți-vă capacitățile de colaborare fără a pierde elementele esențiale ale întâlnirii de afaceri.

 

 

Adnotarea FLIP

Display-ul Samsung Flip vă permite să aduceţi stilul propriu de conversaţie. Pe display se poate scrie ușor și rapid într-o varietate de culori și grosimi, fiind compatibil cu mai multe instrumente de scriere. Sunteţi nevoit să ștergeţi o adnotare anterioară? Puteţi șterge rapid fie o secţiune din conţinut, fie tot ecranul folosind o mișcare de glisare a mâinii.

 

 

 

Conectivitatea FLIP

Tehnicile standard folosite pentru susținerea întâlnirilor de afaceri fac dificilă localizarea surselor de intrare necesare pentru conectarea dispozitivelor externe. Conectivitatea versatilă a display-ului interactiv Samsung Flip face ca porturile USB dedicate, porturile calculatoarelor, tabletelor și dispozitivelor mobile să fie disponibile, economisind timpul valoros al întâlnirii de afaceri, extinzând capacitatea de participare.

 


 

Sincronizarea FLIP

Pentru a fi mai productivi, angajații de astăzi se bazează tot mai mult pe dispozitivele lor mobile. Display-ul Samsung Flip susține mobilitatea printr-o conectivitate extinsă care menține conținutul vizibil pe ecran fără întrerupere. Pe baza tehnologiei NFC integrate și a reflectorului, participanții pot transmite materialele de pe telefonul lor inteligent direct pe ecranul central.

 

 

Navigarea FLIP

Nu mai trebuie să sortaţi hârtii pentru a găsi idei sau conversaţii specifice. Display-ul Samsung Flip a eliminat acest proces anevoios memorând toate adnotările din timpul întâlnirii de afaceri într-o bază de date centralizată, cu posibilitatea de căutare și de navigare pentru localizarea unui anumit element în doar câteva secunde. Pre-vizualizarea detaliată afișează, de asemenea, cum va arăta fișierul recapitulativ înainte de a fi distribuit către participanţii prezenţi fizic și cei aflaţi la distanţă.

 

 

Prezentarea FLIP

Display-ul Samsung Flip asigură flexibilitate pentru o prezentare lipsită de probleme indiferent de formatul dorit. Puteţi prezenta conţinut în modul portret sau landscape, datorită opţiunii convenabile de pivotare. Display-ul Samsung Flip asigură, de asemenea, organizarea constantă a prezentării prin intermediul unor separatoare clare de pagini, dând posibilitatea de a derula rapid până la 20 de pagini deodată.

 

 

Distribuția FLIP

Dacă aţi fost nevoit vreodată să faceţi o captură de ecran a adnotărilor din timpul întâlnirii de afaceri sau să trimiteţi un fișier recapitulativ detaliat către echipa dumneavoastră, știţi deja cât de frustrant poate fi. Display-ul Samsung Flip elimină necesitatea acestui proces anevoios, pentru că asigură memorarea datelor și o distribuire ușoară a acestora. Acum puteţi trimite adnotări digitale colegilor dumneavoastră prin e-mail, tipărire* și prin reţea sau stocare USB, economisind timp și împiedicând ștergerea, distrugerea sau pierderea unor idei importante.

* Utilizatorii display-ului interactiv Flip pot imprima adnotările numai prin intermediul unui server sau al unui aparat care are instalat sistemul de operare Windows 7 sau 10. De asemenea, software-ul pentru server este disponibil la adresa www.samsung.com sau displayolutions.samsung.com .

 

 

 

Protecția FLIP

Deși display-ul Samsung Flip permite participarea mai multor utilizatori și asigură mai multe puncte de acces, garantează, de asemenea, păstrarea informaţiilor confidenţiale acolo unde trebuie. Sistemul de securitate al display-ului Flip, bazat pe parolă, vă protejează cele mai importante documente. Rezultatul este un schimb sigur de idei, benefic pentru orice afacere.

 

 

 

Idei FLIP

 

Design Boutique - Explorați posibilitățile nelimitate de creație!


Display-ul interactiv Flip produs de Samsung susţine afacerile din domeniul design-ului pentru a le ajuta să dezvolte mesaje care rezonează cu dorințele clienţilor și colegilor. Prezentatorii pot personaliza tipurile de text, culorile și dimensiunile, în timp ce se bucură de o experienţă de scriere obișnuită și confortabilă. Display-ul interactiv Samsung Flip asigură, de asemenea, un spaţiu suficient pentru scriere și un spaţiu centralizat de stocare pentru a asigura un schimb neîntrerupt de idei inovatoare.

 

 

Perspective FLIP

Agenție de marketing digital - Adunați colaborările extinse într-un spațiu unic!

Pentru proiectele care implică mai multe părţi interesate și documente, display-ul interactiv Samsung Flip asigură o muncă de echipă centralizată și mai eficientă. Până la patru participanţi pot scrie simultan pe display, iar prezentatorii și participanţii pot, de asemenea, să introducă idei noi și conţinut din dispozitivele lor mobile conectate. La finalul întâlnirilor, participanţii pot distribui și revizui digital adnotările, eliminând necesitatea unei recapitulări scrise.

 

 

Moduri de vizionare FLIP

Birou Arhitect - Extindeți spațiul de lucru într-un format “All-in-One” !


Spaţiile de lucru înguste și grămezile de hârtii împiedică deseori ideile arhitecţilor să atingă adevăratul lor potenţial. Prin creativitate și organizare, display-ul Flip conceput de Samsung îi ajută pe arhitecţi să realizeze un design, o prezentare și o monitorizare eficientă a interacțiunii.

Stocarea centralizată previne pierderea documentelor, deoarece memorează toate documentele relevante într-o singură locaţie ușor accesibilă.

Pivotarea flexibilă a display-ului Flip adapteză spaţiul de desenare disponibil atât în modul portret și cât și în modul landscape.

 

 

Spațiile FLIP


Întâlniri în birou - Transformați orice spațiu într-o sală de conferințe!


Pentru companiile cu spaţiu de întâlnire limitat, display-ul Flip conceput de Samsung deschide noi căi de generare a ideilor. Stand-ul portabil al display-ului transformă orice spaţiu într-o sală de ședinţe, având de asemenea suporturi de perete, necesare pentru instalarea temporară.

Pentru creșterea confortului, recunoașterea ridicării pixului activează imediat display-ul pentru ca întâlnirile să înceapă la timp. Design-ul elegant aduce o notă modernă și performantă oricărui mediu de întâlnire.

 


 

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

SamsungSamsung STEP