Display-uri Profesionale Samsung QLED Smart Signage seria QHH

Afișare QLED cu imagini de calitate excepțională prin nanotehnologia „atomilor artificiali” - Quantum Dot (QD)

   Calitatea imaginii UHD
   și un design elegant, care captează privirea​​

 

 

   Funcționare îndelungată,

   16 ore din 24 și 7 zile din 7  (16 / 7 operation)

 

 

   Luminozitate foarte intensă,

   care captează privirea (500 - 1500 nit)

 

 

MagicInfo S5 powered by Tizen   Sistem de management al conținutului
   MagicInfo S5 powered by Tizen

 

 

   Edge LED - tehnologia de nouă generație pentru distribuția luminii de fundal,

   calitate superioară și consum redus de energie electrică

 

 

Glare  Scăderea reflexiei luminii solare prin 

   tehnologia „Precision Black” și funcția ”Ultra Black”

 

 

Quad Core CPU   Procesor Quad Core 

 

 

 

Wi-fi module embedded  Modul Wi-fi integrat

 

 

Descrierea display-urilor:

Seria QHH de display-uri QLED Samsung Smart Signage

Odată cu introducerea seriei QHH de display-uri QLED bazată pe propria nanotehnologie Quantum Dot a „atomilor artificiali”, Samsung a îmbunătățit spectaculos calitatea afișării conținutului, oferind privitorilor o experiență vie și surprinzătoare. Display-urile din seria QHH pot afișa mai mult de un miliard de culori, cu 100% volum de culoare și produc negru absolut, alb strălucitor și nuanțe clare. Iar cu configurațiile „portrait - portret” și „landscape - peisaj” disponibile, companiile pot personaliza afișajele pentru a-și atinge scopurile operaționale și pentru a ajunge la cea mai largă audiență posibilă, fără dificultate și fără cheltuieli suplimentare. Prin noua generație de afișare, display-urile din seria QHH de la Samsung oferă o strălucire sporită și detalii fine care generează imagini identificate cu realitatea, necesare pentru a face diferența față de concurență, contribuind la creșterea afacerii.

 

 

Afișarea Samsung QLED deblochează noi oportunități de creștere a afacerii!

Antreprenorii caută noi modalități de atragere a publicului și de îmbunătățire a eficienței în mediile de afaceri din ce în ce mai concurențiale. De aceea ei se îndreaptă către signalistica digitală avansată, ca o modalitate de a face diferența față de concurență. Prin integrarea nanotehnologiei vizuale Quantum Dot, afișarea Samsung QLED oferă companiilor mai multă competitivitate. O imagine detaliată de înaltă calitate creează clientului o experiență memorabilă, atractivă și profundă. Pe lângă avantajele comunicării externe, display-urile QLED contribuie, în plus, la consolidarea branding-ului de afaceri printr-o prezentare clară și viu colorată a imaginii companiei, produselor și serviciilor acesteia. Prin această varietate de caracteristici, afișarea QLED de la Samsung este un instrument perfect pentru generarea de venituri suplimentare și consolidarea loialității clienților.

 


Mai mult de un miliard de culori precis definite!

Prin compatibilitatea cu o varietate de spectre de culori, display-urile din seria QHH ating 100% din volumul culorii precis definite pentru mai mult de un miliard de culori diferite. Această afișare îmbunătățită subliniază cele mai subtile detalii vizuale la diferite niveluri de luminozitate și livrează un conținut identificat cu realitatea în orice mediu interior. Ca urmare, companiile din retail și alte afaceri din mediul interior, bazate pe prezentarea imaginii produselor cât mai aproape de realitate, pot atrage mai mult intenția de cumpărare a clienților și contribuie la îmbunătățirea experienței acestora.

 

 

Amplificați senzația de profunzime prin luminozitate și culori naturale!

Integrarea nanotehnologiei Quantum Dot („atomi artificiali”) permite noului afișaj Samsung QLED să echilibreze luminozitatea ecranului pe timpul expunerii la lumină sau la întuneric (de la 600 nit în formatul „landscape-peisaj” și de la 500 nit în „portrait-portret”) și să prezinte mai multe detalii care apropie imaginea de realitate mai mult decât alternativele convenționale. Prin tehnologia avansată, bazată pe semiconductoare, de prelucrare a imaginilor, display-urile din seria QHH produc negru absolut, alb intens și culori mai precise pentru o imagine care atrage privirea. La rândul lor, companiile din orice domeniu pot oferi o experiență de vizionare cu adevărat profundă și captivantă, ferită de interferențele factorilor externi.

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

SamsungSamsung STEP