Digital Signage - afișare digitală

Soluții inteligente necesare obținerii unei activități de business perfecte

 

Romservice Telecomunicații - partener și integrator direct Samsung

Romservice Telecomunicații este integrator direct și partener autorizat Samsung - nivel Platinum (Samsung Team of Empowered Partners)  cu mare experiență în domeniul echipamentelor Digital Signage, beneficiind de un portofoliu de clienți diversificat ce acoperă majoritatea domeniilor de activitate:

 

Captivaţi audienţa cu mesagerie digitală eficientă!

Semnalizarea digitală şi-a dovedit valoarea într-o multitudine de situații în care interacțiunea cu clientul este esenţială pentru existenţa oricărei afaceri. Însă pentru a vă asigura că utilizatorul final rămâne complet absorbit, profund captivat şi total implicat, aveţi nevoie de funcţii de creare şi gestionare de conţinut care au rezistenţă şi resurse suficiente pentru a ţine pasul cu cerinţele afacerii dumneavoastră.

Concepută pentru a susţine produsele Samsung  destinate afişării profesionale, Soluţia MagicInfo™ satisface aceste nevoi şi astfel s-a poziţionat pe primul loc în ceea ce priveşte soluţiile de gestionare a semnalizării digitale. Soluţia MagicInfo™ reprezintă o selecţie de software-uri care pot răspunde diferitelor scopuri sau nevoi pentru medii individuale de utilizare, unde doriţi să eficientizaţi conţinutul digital. Fie că acest lucru înseamnă spaţii de lucru corporatiste care utilizează o gamă largă de afişaje sau afaceri mici care doresc să aibă impact, Samsung oferă aceeaşi calitate şi asigurarea conectivităţii pentru a se ridica la nivelul conţinutului dinamic pentru transmiterea căruia au fost concepute soluţiile sale de afişare.

 

Beneficiaţi de orice model de gestionare care se potriveşte afacerii dumneavoastră!

MagicInfo™ cuprinde două soluţii diferite care au fost create cu grijă pentru a acoperi o gamă de aplicaţii în continuă extindere:

● MagicInfo™ Express (pentru gestionarea locală) - soluţie unitară şi, în acelaşi timp, cuprinzătoare pentru utilizare locală:

Ținând cont de nevoile proprietarilor de afaceri mici, MagicInfo™ Express păstrează totul simplu, dar eficient, oferindu-vă posibilitatea de a crea, programa şi afişa conţinut de afacere pe afişajele din magazinul dumneavoastră. sau pe faţada clădirii unde vă desfăşuraţi activitatea. Opţiunile de software sunt concepute pentru computere (Windows®/Mac®), tablete (Android™/iOS™) sau smartphone-uri (Android/iOS), asigurând echiparea proprietarilor şi a administratorilor cu o soluţie foarte practică şi completă, uşor de învăţat.

Serverul MagicInfo™ (pentru gestionarea reţelei) - soluţie cuprinzătoare pentru administrarea centrală:

Atunci când trebuie gestionate mai multe afişaje, iar conţinutul pe fiecare dintre acestea trebuie eficientizat, MagicInfo™ Server permite o soluţie unitară, bazată pe reţea, pentru a aduce totul într-un punct comun, într-un format simplificat. Afișarea conţinutului şi controlul hardware-ului pot fi apoi realizate cu uşurinţă, astfel încât să vă puteţi concentra pe probleme mai importante.

Interfaţă de utilizator simplă, modernă şi unitară

Funcţionalitatea Soluţiei MagicInfo™ este un punct de reper pentru întreaga platformă, care ajută la minimizarea preocupărilor şi a distragerilor care nu sunt necesare, garantându-vă, în acelaşi timp, că sarcinile dumneavoastră esenţiale rămân active, iar afacerea e productivă. Interfaţa de utilizator intuitivă şi uşor de folosit a fost concepută pentru a corespunde acestor idealuri, astfel încât să puteţi lucra fără efort la crearea de conţinut şi la procesul de afişare pe un computer, o tabletă sau un smartphone. Mergând mai departe, Samsung a conceput o interfaţă de utilizator unitară pentru toate elementele soluţiei, indiferent de instrumentul de care aveţi nevoie.

Caracteristici extinse care susţin afacerile şi excelenţa în marketing

Au fost incluse opţiuni şi actualizări avansate, pentru a vă spori şi mai mult productivitatea:

Datalink - permite sistemului Samsung SMART Signage să aibă conţinutul actualizat în timp real prin utilizarea surselor bazei de date la distanţă. Afişajul dvs. digital va fi, cu siguranţă, automatizat în cea mai mare măsură posibilă şi va beneficia mereu de conţinut precis, care poate fi actualizat cu un efort minim, iar informaţiile de actualitate, precum starea vremii şi cele financiare, sunt disponibile continuu prin opţiunea de flux RSS.

Măsurarea audienţei - prin instalarea camerei opţionale, afişajul dumneavoastră poate fi utilizat pentru a colecta date de recunoaştere a clientului în funcţie de vârsta şi sexul acestuia, făcând din măsurarea audienţei o realitate detaliată şi cuprinzătoare.

 

 

Soluţiile de afişare Samsung MagicInfo™ permit afişarea rapidă şi stabilizarea întregului sistem. O caracteristică puternică de programare şi administrare gestionează nu doar conţinutul, ci şi afişajul, făcând posibilă pornirea şi oprirea acestuia, atenuarea luminozităţii şi reglarea după un program, ceea ce îi ajută pe clienţi să economisească energie la semnalizarea digitală. Utilizatorii pot aplica cele mai noi softuri integrate la fiecare afişaj cu Soluţia MagicInfo™, ceea ce asigură menţinerea actualizării şi a stabilităţii afişajului. De asemenea, Soluţia MagicInfo™ nu necesită implementarea vreunei soluţii noi sau suplimentare pentru funcţii specifice precum integrarea bazei de date sau măsurarea audienţei. Prin configurarea implicită, Soluţia MagicInfo™ oferă toate caracteristicile esenţiale de care au nevoie afacerile şi poate îmbunătăţi serviciul, prin adăugarea unor caracteristici profesioniste care sunt deja optimizate pentru aceasta.

 

 

※Declinarea răspunderii legale

Mac şi iOS sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi alte ţări. Android este o marcă comercială a Google Inc.

Windows este fie o marcă comercială înregistrată, fie o marcă comercială a Microsoft Corporation în Statele Unite şi/ sau alte ţări.

 

 

 

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

Samsung