Hospitality

Soluții profesionale HO-RE-CA

Activităţi hoteliere optimizate

 

Gestionați afișajele multiple!

Prin funcţionalitatea multiplă plug-and-play, managerii hotelului pot activa şi supraveghea cu uşurinţă sute de afişaje din incintă în acelaşi timp.

Maximizaţi economia de energie!

Cu un control centralizat al gestionării, puteţi oferi un mediu condiţionat optim de la distanţă şi în mod eficient, în întregul edificiu.

 

 • ​​Îmbunătăţiţi productivitatea şi eficienţa.
 • Maximizaţi eficienţa printr-o comunicare excelentă.
 • Automatizaţi şi digitalizaţi activităţile interne.

 

 

 

Hotel TV

Romservice Telecomunicații este integrator direct și partener autorizat Samsung - nivel Platinum (Samsung Team of Empowered Partners),  cu mare experiență în domeniul echipamentelor Hotel TV, adresate unităților de cazare turistică (hoteluri, pensiuni, cămine etc.), apartamentelor și saloanelor de spital cu regim hotelier etc., asigurând:

 • echipamente și sisteme dedicate pentru infrastructura TV clasică și IP
 • difuzare de conținut propriu
 • soluții interactive pentru camere și spații comune
 • integrare cu surse de informații dinamice
 • TV cu Wi-Fi încorporat
 • instalare și configurare, mutări, închiriere, customizare software/hardware
 • mentenanță SLA 8x5 si 24x7
 • inventariere și documentare, audit complex, migrări și portări

Detalii privind soluția Hotel TV aflați  AICI !

 

 

Soluţii video, audio şi de partajare a conţinutului

Comunicați mai rapid, colaborați mai simplu!

Cu soluţiile de partajare video, voce şi conţinut de la Polycom, clienții hotelului sau echipele dumneavoastră pot începe foarte rapid să-şi îmbunătăţească nivelul de comunicare şi colaborare în sălile de conferințe din hotel.

Detalii privind soluțiile POLYCOM aflați  AICI !

 

 

 

Sonorizare de hotel

Romservice Telecomunicații are expertiza necesară să proiecteze și să implementeze sisteme/soluții de sonorizare distribuite peste IP/LAN/VPN/Internet pentru distribuție de conținut audio din surse stocate, on-line sau analogice pentru hoteluri, lanțuri de spatii comerciale sau de serviciu, educative, administrative etc., cu traducere simultană pentru săli de consiliu, conferințe, spații multifuncționale.

 

De asemenea, Romservice Telecomunicații integrează sisteme de adresare publică - Public Address (P.A.) Systems. Acestea sunt instalații de sonorizare special proiectate pentru folosirea în spații frecventate de publicul larg, fiind compus din mai multe echipamente audio profesionale: amplificatoare, difuzoare, mixere, baze microfonice, surse de muzică, generatoare de mesaje, routere și alte echipamente, în funcție de complexitatea aplicației. Configurația unui sistem de adresare publică depinde strict de spațiul unde va fi montat, mai precis, de suprafața și destinația acestuia, de numărul de etaje, de camere și alte particularități.

Scopul unui astfel de sistem este de a difuza anunțuri utilitare cu sau fără muzică ambientală de fundal. Prin conectarea cu un sistem de avertizare vocală (Voice Evacuation Systems), în incendii ori calamități, sistemele audio difuzează anunțuri de alarmare, contribuind astfel la evacuarea rapidă și controlată a persoanelor din incintă, fără a se crea panică.

Liniile de difuzoare funcționează pe tensiune de 100 V, ceea ce permite legarea unui număr mare de difuzoare care acoperă suprafețe întinse, fără necesitatea adaptării de impedanță.

Au un grad mare de flexibilitate, echipamentele audio se adaptează perfect oricăror configurații, de la sisteme de mici dimensiuni, la proiecte ample cu funcții complexe.

 

                        

      

 

 

Detalii privind soluțiile profesionale de sonorizare aflați  AICI !

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

SamsungUnifySiemensVOCOVOJOANBarcoCiscoGigaset ProAlcatelPlatanPanasonicHoneywellFortinetSonicWallSamsung STEPEkahau