SonicWall

Soluții profesionale de securitate a rețelelor de comunicații și pentru protecția datelor

Romservice Telecomunicații vă oferă soluții profesionale de securitate a rețelelor de comunicații și pentru protecția datelor:

 

Mai multă inovație, mai puține probleme!

Nu vă limitați doar la detectarea breșelor de securitate, preveniți-le cu ajutorul firewall-ului SonicWall de ultimă generație și soluțiilor premiate de securitate pentru rețele.

Opriți ransomware („programele de răscumpărare”), amenințările criptate și atacurile de tip phishing, nu numai pe rețelele cu fir, ci și pe cele wireless și mobile.

Ransomware („programele de răscumpărare”)

Firewall-urile SonicWall de ultimă generație previn în mod eficient atacul de tip ransomware prin abordarea superioară a serviciului SonicWall Capture Advanced Threat Protection, bazat pe  multi-motorul cloud.

 

Amenințări criptate

Utilizarea răuvoitoare a criptării este în creștere. Protejați-vă rețeaua împotriva amenințărilor criptate cu SonicWall Deep Packet Inspection pentru traficul TLS, SSL și SSH.

 

Amenințări prin e-mail

SonicWall Email Security vă protejează de amenințările avansate prin e-mail, inclusiv împotriva celor de tip ransomware, phishing și scam (Business Email Compromise - BEC).

 

Acces securizat wireless / rețea mobilă

Detectați și preveniți amenințările ascunse și atacurile avansate de tip Zero-Day, cu ajutorul soluțiilor de securitate foarte performante în rețelele wireless și mobile: SonicWall NSA, SonicWave și SMA Series.

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

SonicWall