Smart LED Signage

Amplificarea creativității prin captivanta afișare LED.

Romservice Telecomunicații - partener și integrator direct Samsung

Romservice Telecomunicații este integrator direct și partener autorizat Samsung - nivel Platinum (Samsung Team of Empowered Partners)  cu mare experiență în domeniul echipamentelor Digital Signage, beneficiind de un portofoliu de clienți diversificat ce acoperă majoritatea domeniilor de activitate:

 

 

Atrageți clienții printr-o experiență perfectă de vizualizare, dată de un ecran LED de interior (indoor) velsatil, de mari dimensiuni!

Afișarea Samsung SMART LED oferă companiilor flexibilitatea de a extinde și alinia scala compoziției ecranului cu nevoile lor promoționale - toate acestea în timp ce creează o experiență perfectă de vizionare. Formatul unic al cabinetului de afișare permite companiilor să extindă dimensiunea ecranului prin adăugarea de noi cabinete cu LED-uri, fără afectarea calității de afișare. Fiecare cabinet nou adăugat menține pitch-ul (distanța între pixeli) scăzut, de 2,5 mm, ceea ce creează un aranjament mai strâns al diodelor si o imagine cu rezoluție mai mare. Atunci când este combinat cu un design fără margini (bezel-free), pitch-ul redus permite LED-urilor Samsung să afișeze continuu imaginile uniforme, fără distorsionări, pentru o vizionare captivantă și mesaje de impact.

 

 

 

 

Obțineți o prezentare vizuală care se confundă cu realitatea prin îmbunătățirea calității imaginilor și clip-urilor video!

Afișarea Samsung SMART pentru interior (indoor) cu LED-uri și pitch (distanța dintre pixeli) de 2,5 mm combină cele mai performante diode cu tehnologiile exclusive Samsung care oferă o calitate deosebită a imaginii incredibil de realiste, deja dovedită de televizoarele Samsung și display-urile Smart Signage. Datorita diodelor ultraperformante, afișarea Samsung LED oferă un contrast mai puternic și un unghi de vizualizare mai larg. În plus față de aceste beneficii, afișarea Samsung LED utilizează tehnologiile dovedite pe piața de profil pentru oferirea unei experiențe impecabile de vizionare. Funcția automată de contrast Samsung ajustează precis parametrul respectiv pentru a crea negru foarte intens și alb foarte pur, în timp ce tehnologia PurColour extinde foarte mult reglarea culorilor (de mai mult de șapte ori) pentru a crea nuanțe bogate și detaliate. Un proces de upscaling în patru etape îmbunătățește în continuare calitatea imaginii prin analizarea imaginilor, eliminarea distorsiunilor și îmbunătățirea rezoluției de conținut mai scăzută la claritatea asemănătoare UHD. Prin aceste tehnologii avansate, afișajele LED de la Samsung captează privirea telespectatorilor cu o prezentare foarte apropiată de realitate și cu experiența superioară de vizionare pe care o așteaptă privitorii, așa cum le oferă televizoarele sau display-urile SMART Signage de la Samsung.

 

 

 

Imagine strălucitoare și autentică în exterior (outdoor)

Afișarea LED Samsung XPB pentru exterior (outdoor) oferă imagini perfecte, indiferent de lumina exterioară. Raportul ridicat de contrast determină privitorii să fie impresionați de claritatea imaginilor afișate. Conceput pentru o funcționare constantă și fiabilă, acest afișaj va prezenta conținut continuu în culori perfecte.

 

 

 

Conceput pentru a impresiona!

Soluția LED Samsung Seria XPB este proiectată într-un stil elegant și cu o grosime minimă. Acest design subțire completează și îmbunătățește imaginea locației pe care au fost instalate afișajele.

 

 

 

Personalizare și instalare rapidă!

Integrarea seriei XPB în promovarea oricărei afaceri este simplă dacă se realizează cu ajutorul integratorilor, parteneri Samsung, așa cum este Romservice Telecomunicații. Cu un design distinctiv al cabinetului, afișajul este adaptat nevoilor utilizatorului datorită instalării flexibile.

 

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

SamsungSamsung STEP