JOAN Room Booking

Soluții de management al sălilor de ședințe și activităților de birou pentru orice loc de muncă hibridă!

Tot mai multe companii devin hibride. Indiferent de situația pandemiei, există o schimbare globală în modul în care ne definim și ne percepem locurile de muncă.

Și cu fiecare schimbare, vine o nouă provocare. Companiile se confruntă cu aceleași probleme: 

- Cum să-și gestioneze spațiile de lucru când oamenii lucrează de la distanță, dar și de la birou?

- Cum să se asigure că angajații își pot eficientiza la maximum timpul scurt petrecut la birou cu colegii, mergând apoi acasă pentru a lucra la sarcinile de serviciu care le sunt atribuite?

Soluțiile furnizate de JOAN pentru managementul locului de muncă rezolvă aceste probleme, oferind companiilor posibilitatea să  permită ca angajații să-și adapteze oriunde locul de muncă în mod independent, cu instrumentele și procedurile potrivite în acest sens.

Joan Room este un sistem de rezervare a sălilor de ședințe care funcționează perfect cu dispozitivele proprietare Joan 6 și Joan 6 Pro, în timp ce Joan Desk asigură o gestionare simplă a activităților de birou.

 

 

Dincolo de funcționalitățile lor de bază, ambele soluții oferă caracteristici de monitorizare a măsurilor de asigurare a sănătății, cum sunt: 

- chestionarul de examinare a sănătății;

- urmărirea contactelor;

- capacitatea maximă a camerei privind numărul de angajați;

- urmărirea programului de aerisire și dezinfecție a camerei.

 

 

Dispozitivele JOAN sunt foarte performante:

- Durata de viață a acumulatorilor electrici JOAN este extrem de lungă, astfel încât dispozitivele JOAN trebuie reîncărcate doar o dată pe trimestru sau chiar mai rar, în funcție de model.

- Fără costuri de găurire și cablare! Datorită tehnologiei sale eficiente din punct de vedere energetic, dispozitivele JOAN pot fi montate cu un suport magnetic și pot fi puse în funcțiune în câteva minute.

- Securitate avansată! Dispozitivele Joan stochează cât mai puține date și sunt cele mai sigure sisteme de management al locului de muncă. Tehnologia JOAN se actualizează în mod constant și asigură protecția datelor companiei și angajațior.

Rezervarea și gestionarea spațiilor de întâlnire este acum și mai simplă cu noua aplicație JOAN. Oricine poate asigura o cameră din mers și CU doar câteva clicuri! Aplicația „JOAN - Workplace management ” poate fi descărcată gratuit din Google Play sau Apple Store.

 

 

Afacerile devin hibride. Sprijiniți-le cu soluțiile și dispozitivele JOAN de management al locului de muncă!

Potrivit Gartner, cheltuielile IT la nivel mondial sunt estimate să totalizeze 3,9 trilioane de dolari în 2021, o creștere de 6,2% față de 2020, datorită noilor soluții cu care companiile trebuie să susțină munca hibridă.

JOAN este o alegere ideală pentru managementul locului de muncă. Specialiștii IT trebuie să petreacă mai puțin timp pentru integrarea și implementarea dispozitivelor JOAN, în comparație cu procedurile pentru orice alternativă din domeniu. Iar soluțiile JOAN aduc plusvaloare din prima zi și o recuperare rapidă a investiției.

 

 

Comercializare și servicii pentru următorii producători:

JOAN